Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Les càmeres resolen la misteriosa mort del jove australià a l’Apolo
  • CA

La mort del jove Liam Hampson a la Sala Apolo de Barcelona ha deixat de ser un misteri. El visionat de les càmeres de seguretat de la discoteca ha permès finalment posar llum a l’accident que va posar fi a la vida d’aquest jugador de rugbi australià.

Segons informa RAC1 el cos sense vida del jove va aparèixer aquest dimecres al migdia, quan un grup de treballadors de la sala va sentir el so d’un telèfon mòbil que provenia d’una espècie de celobert de difícil accés. En acostar-se a l’espai, els empleats van comprovar com hi havia un cadàver mig amagat sota uns tubs de ventilació.

En el moment de la tràgica troballa, Hampson feia ja més de 30 hores que estava en parador desconegut. Els seus amics havien denunciat la situació just feia unes hores a través de les xarxes socials i diversos mitjans s’havien fet ressò de la desaparició del jove australià de 24 anys.

Una caiguda accidental pel celobert

Les primeres indagacions dels Mossos d’Esquadra apuntaven com a possible causa de la mort una caiguda accidental des d’una alçada aproximada de deu metres d’alçada. Aquest extrem ha estat finalment confirmat per les càmeres de seguretat de la Sala Apolo.

En concret, tal com relata el mateix mitjà de fonts coneixedores del cas, el sistema de videovigilància va captar com el jove, en lloc de baixar per les escales que condueixen de la sala principal a la zona de lavabos, sortia per una porta d’emergència que comunicava amb una sala petita i obria una altra porta que s’utilitza per evacuar la discoteca en cas d’emergència.

Un cop a la terrassa d’evacuació, Hampson va aturar-se un moment per orinar i, sense cap raó aparent, va saltar just després un mur de metre i mig que separa la terrassa d’un buit de prop de 10 metres que desemboca en el celobert on aquest dimecres es va trobar el seu cos sense vida.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa