Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’Apolo lamenta la mort del jugador de rugbi: Va ser un “fatídic accident”
  • CA

A mig matí els operaris de la Sala Apolo de Barcelona van trobar sense vida a Liam Hampson, un conegut jugador de rugbi australià, tal com va avançar ahir el TOT Barcelona. Hores abans, el també jugador de rugbi i amic de la víctima va demanar ajuda a les seves xarxes socials per trobar Hampson, que feia 39 hores que havia desaparegut. Tot a punta a què el jugador va caure al patí interior. En aquest sentit, la policia catalana ha confirmat a aquest mitjà que es tracta d’una “mort per caiguda accidental d’uns 10 metres d’altura”.

La Sala Apolo de Barcelona, lloc de l’accident, ha lamentat avui la mort del jugador en un comunicat fet públic a les xarxes socials. En ell, diuen estar “enormement commocionats” per un accident “imprevisible”. L’Apolo ja s’ha posat a disposició dels Mossos per aclarir “qualsevol assumpte relacionat amb el fatídic accident”. Des de la famosa sala de festes asseguren que “són moments molt tristos i molt dolorosos”.

Coneguts a la lliga de rugbi australiana

Els jugadors de rugbi estaven de vacances a Barcelona, després de passar uns dies a París. Hampson va ser vist per última vegada la nit del 18 d’octubre a la Sala Apolo. L’endemà, el seu company i amic AJ Brimson els va denunciar la desaparició a la policia en veure que no tornava a l’habitació de l’hotel on s’allotjaven. En un comunicat a les xarxes socials, també va demanar que ningú els fes arribar mostres de suport, ja que estaven centrats en trobar al seu amic, que va aparèixer hores després a la discoteca sense vida.

Els jugador tenia 24 anys i era conegut per jugar en un equip australià de rugbi. A Austràlia, aquesta disciplina esportiva és seguida per moltes persones. Tots dos jugadors jugaven a rugbi a les lligues NRL i QRL. Hampson ha jugat durant tres temporades a Tweed Seagulls, poc abans de canviar d’aires. Ara formava part del Redcliffe.

El jugador de rugbi estava de festa a Barcelona / QRL
El jugador de rugbi Liam Hampson estava de festa a Barcelona / QRL

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa