Nova baralla amb ganivets entre traficants al Raval

Hi han intervingut cinc persones i hi ha un ferit lleu | Cap dels implicats ha volgut presentar denúncia

Cinc persones, possiblement vinculades al narcotràfic del Raval, s’han barallat aquest dilluns a la tarda al carrer Reina Amàlia i un dels implicats ha acabat ferit lleument. El SEM ha l’atès al mateix lloc dels fets i se n’ha anat pel seu propi peu.  

Els Mossos d’Esquadra hi han intervingut, però cap de les persones relacionades amb els fets, ni tan sols la víctima de la ganivetada, ha volgut presentar denúncia. Com que es tractaria d’un delicte lleu pel que fa a la tipificació del Codi Penal, sense denúncia poca cosa pot fer la policia a part de tenir-los identificats i controlats.

Segons fonts del grup de veïns en lluita contra els narcopisos, el conflicte ha sigut, com és habitual, entre grups que ocupen diversos dels pisos del número 5 del carrer, que fa més d’un any que és el nou gran problema. “Abans era el número 10, però finalment es va resoldre i tapiar els narcopisos que hi havia. Ara el problema és el número 5, on hauríem de parlar directament de ‘narcofinca’, perquè no sabem si queden més de dos o tres pisos que no siguin ocupats per narcotraficants”, es lamenten fonts d’aquest col·lectiu.

Més informació

Nou comentari