Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detenen un sensesostre per clavar una xeringa a un altre en una baralla
  • CA

Baralla en un caixer automàtic entre dos sensesostre, un dels quals va atacar l’altre amb una xeringa que li va arribat a clavar. Els fets es van produir aquest diumenge a la tarda en una sucursal de CaixaBank del carrer Viladomat amb Consell de Cent. Un testimoni va alertar la Guàrdia Urbana de la disputa cap a dos quarts de sis. A l’interior del caixer hi havia els dos homes i l’agressor tenia l’altre agafat pel coll i l’amenaçava amb una xeringa que li va clavar al coll.

Segons informa l’Agència Catalana de Notícies (ACN), la policia no podia entrar-hi perquè el caixer estava tancat per dins, i els agents només podien intentar calmar l’agressor verbalment. Finalment, els Bombers de Barcelona van haver de rebentar la porta, de vidre, perquè els serveis d’emergències –sanitaris i policia– poguessin entrar-hi– i rescatar la víctima. L’atacant va ser detingut per detenció il·legal perquè havia retingut per la força. El detingut va ser lliurat als Mossos d’Esquadra.

El ferit va ser traslladat a un centre sanitari mentre els serveis de neteja recollien les restes de vidre de la porta esmicolada. Una testimoni ho va veure i va fer-ne aquest tuit, amb imatges de l’escena dels fets.

 

Més notícies
Baralla amb ganivetades en un pis de la Verneda
Notícia: Baralla amb ganivetades en un pis de la Verneda
Comparteix
Un home n'apunyala un altre en una discussió per drogues i ell acaba caient per l'escala

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa