Detenen un sensesostre per clavar una xeringa a un altre en una baralla

La Guàrdia Urbana va arrestar l'atacant per detenció il·legal, perquè va voler retenir la víctima en un caixer

Baralla en un caixer automàtic entre dos sensesostre, un dels quals va atacar l’altre amb una xeringa que li va arribat a clavar. Els fets es van produir aquest diumenge a la tarda en una sucursal de CaixaBank del carrer Viladomat amb Consell de Cent. Un testimoni va alertar la Guàrdia Urbana de la disputa cap a dos quarts de sis. A l’interior del caixer hi havia els dos homes i l’agressor tenia l’altre agafat pel coll i l’amenaçava amb una xeringa que li va clavar al coll.

Segons informa l’Agència Catalana de Notícies (ACN), la policia no podia entrar-hi perquè el caixer estava tancat per dins, i els agents només podien intentar calmar l’agressor verbalment. Finalment, els Bombers de Barcelona van haver de rebentar la porta, de vidre, perquè els serveis d’emergències –sanitaris i policia– poguessin entrar-hi– i rescatar la víctima. L’atacant va ser detingut per detenció il·legal perquè havia retingut per la força. El detingut va ser lliurat als Mossos d’Esquadra.

El ferit va ser traslladat a un centre sanitari mentre els serveis de neteja recollien les restes de vidre de la porta esmicolada. Una testimoni ho va veure i va fer-ne aquest tuit, amb imatges de l’escena dels fets.

 

Més informació

Nou comentari