Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Baralla amb ganivetades en un pis de la Verneda
  • CA

Baralla monumental entre dos companys de pis al barri de la Verneda de Barcelona. Els fets es van produir aquest dimarts a la tarda, al carrer Puigcerdà.

La disputa va començar per un desacord relacionat amb el tràfic de drogues a petita escala i va pujar de to fins que van acabar clavant-se ganivets. 

Quan hi van acudir els serveis d’emergències i policials, els van trobar tots dos ferits. Un dels implicats presentava una ferida d’arma blanca en una espatlla i va ser atès pels serveis mèdics del centre d’urgències d’atenció primària (CUAP) del carrer Fluvià. Durant l’exploració mèdica, però, li van trobar dues ganivetades més al tòrax –en total n’havia rebut tres– i els metges van considerar una d’aquestes ferides greus, fins al punt que van pronosticar que segurament caldria operar-lo.

L’altre contendent havia caigut per les escales durant la baralla i es va clavar un cop fort al cap, de manera que els serveis d’emergències el van portar a l’Hospital del Mar perquè l’examinessin a fons.

Els dos implicats van ser detinguts. Un d’ells té 57 anys i l’altre 55. A tots dos els consten nombrosos antecedents policials: el primer 9 antecedents i el segon, 15, per diversos tipus de robatoris, delictes de salut pública, lesions, danys materials, violència familiar i trencaments de condema.    

Més notícies
Armes blanques a Ciutat Vella: fàcils d’aconseguir, difícils d’investigar
Notícia: Armes blanques a Ciutat Vella: fàcils d’aconseguir, difícils d’investigar
Comparteix
Internet i comerços per a turistes resulten els llocs ideals per aconseguir navalles a baix preu sense necessitat d'identificar-se
Dos detinguts per la baralla amb un ferit greu al Raval són menors tutelats per la Generalitat
Notícia: Dos detinguts per la baralla amb un ferit greu al Raval són menors tutelats per la Generalitat
Comparteix
La víctima de la ganivetada també era menor i va ser traslladada a l'Hospital del Mar

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa