Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un nombre límit de cotxes podran accedir als partits del Barça a Montjuïc

El trasllat del FC Barcelona a l’estadi Lluís Companys de Montjuïc s’apropa, i també les noves directrius que organitzaran la mobilitat durant els partits del club a la muntanya del districte de Sants-Montjuïc. Tal com ha avançat El Periódico, la previsió és que a cada partit assisteixin al voltant de 55.000 persones, una quarta part de les quals s’espera que vulguin accedir amb vehicle privat (un 15% en cotxe i un 8% en moto).

En aquest sentit, el club i l’Ajuntament han acordat limitar el nombre de persones que podran accedir en vehicle privat a 1.100 persones per partit. Totes elles són part de dos col·lectius: les persones VIP, i les persones amb mobilitat reduïda. Pel que fa a les VIP, el Barça decidirà qui formarà part de la llista. Algunes de les persones que en principi la conformarien són el cos tècnic i el personal del club.

Per tal de controlar quines persones accedeixen a Montjuïc amb vehicle propi, s’ha proposat, segons el document al qual ha tingut accés El Periódico, instal·lar tres càmeres mòbils de control de matrícules. Encara es desconeix quan tindrà lloc el primer partit del club blaugrana, però la previsió és que sigui el pròxim mes de setembre.

Els avenços de les obres dels voltants del Camp Nou

L’Ajuntament de Barcelona va finalitzar el passat mes de març les obres al carrer de Menéndez i Pelayo, una transformació que s’emmarca en el pla conjunt dissenyat pel govern municipal i el FC Barcelona per canviar la imatge dels carrers que rodegen el Camp Nou. El consistori va indicar que, amb la nova urbanització del carrer, es volia “afavorir la mobilitat sostenible” i “crear un gran espai obert al voltant de l’estadi” i que per això es van eliminar la tanca exterior i els desnivells que hi havia.

Entrant al detall, l’obra va intervenir més de 22.000 m², dels quals 4.000 són noves zones verdes. Pel que fa a les voreres del carrer citat, han passat a ser més amples i compten amb 21 bancs de fusta de tres metres, 16 cadires de 60 centímetres, un nou sistema d’il·luminació i un total de 65 arbres. Tanmateix, es va incorporar un carril bici que uneix l’avinguda de Joan XXIII amb el carrer de Martí i Franquès.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Joan M a abril 05, 2023 | 21:26
    Joan M abril 05, 2023 | 21:26
    Cada dia la Colau més frikades.....no vindrà ni déu que visqui fóra de BCN amb poca oferta de transport públic....o és què hi han trens o busos a, les 23,30 que et deixin davant de casa?' FCB i Colau sou uns genis....

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa