Mor un home a causa d’un nou apunyalament

Es tracta del dotzè homicidi a Barcelona aquest 2019, més que en tot l'any passat

Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’un home a causa d’una ganivetada a Nou Barris. Els fets s’han produït poc abans de les tres de la matinada al carrer Vilapicina, al barri de Vilapicina i Torre Llobeta, a Nou Barris, segons ha informat la policia catalana. Els Mossos busquen l’autor de l’homicidi, que ha matat la víctima -un home dominicà de 47 anys– després d’una baralla. 

L’home ha mort després de ser traslladat a un centre hospitalari. La Divisió d’Investigació Criminal (DIC) dels Mossos s’ha fet càrrec del cas i ja tenen identificat l’agressor.

És el dotzè homicidi a Barcelona en el 2019. Les dades superen les de l’any passat pel que fa a homicidis i igualen les de l’any amb més homicidis registrats, el 2011 -el primer any del que els Mossos tenen dades oficials. Aquell any a l’agost n’hi havien hagut 12, com enguany. 

[r:1]

El govern municipal admet la “crisi de seguretat”

El tinent d’alcalde de Seguretat i Prevenció, Albert Batlle, va admetre que la capital catalana pateix una “crisi de seguretat”, malgrat reivindicar que “les coses s’estan fent bé”. Ho va fer després que en només cinc dies hi hagués cinc apunyalaments a la ciutat. El primer tinent d’alcaldia, Jaume Collboni, va confiar en una entrevista a El País que la ciutat superarà la crisi d’inseguretat en un any. 

L’últim homicidi de què es tenia constància va ser al passeig Cantunis. La Guàrdia Urbana va trobar el cos d’una dona de nacionalitat sueca i 46 anys, i l’autòpsia va confirmar que va morir de forma violenta. La dona presentava cops al cap i senyals que l’havien escanyat. Els Mossos d’Esquadra investiguen el cas.

Tres agressions amb arma blanca més

A l’homicidi s’han de sumar tres agressions amb arma blanca en una sola nit a la ciutat. Dos d’elles han estat a Ciutat Vella, i l’altra a Horta-Guinardó. Els Mossos d’Esquadra han detingut dues persones i investiguen els tres fets. 

Més informació

Nou comentari