Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’autòpsia confirma que el cas de la dona trobada morta a Cantunis és un homicidi
  • CA

L’autòpsia que han fet els forenses aquest dimarts al matí ha confirmat que el cas de la dona de 46 anys trobada morta ahir a primera hora al passeig Cantunis és un homicidi, segons ha sabut el TOT Barcelona de fonts policials.

[r:1]

Tot i que el cadàver presentava alguns signes de violència, els forenses no tenien clar el diagnòstic quan van fer la inspecció ocular. No ha sigut fins que han fet l’autòpsia que han pogut confirmar que la víctima, de nacionalitat sueca, va morir per causes violentes. Concretament, presentava cops al cap i escanyament.

És l’onzena mort violenta d’aquest any a Barcelona, comptant-hi la de l’alt càrrec del govern sud-coreà que va morir al juny, a Diagonal Mar, del resultes del cop que va patir en caure a terra quan un lladre li va fer una estrebada per intentar prendre-li la bossa.

[r:2]

L’assaltant no se’n va sortir del seu objectiu i va deixar la dona malferida i la bossa a terra. La víctima va morir al cap d’uns dies a l’Hospital del Mar. 

Tot i que la policia té classificat el cas tècnicament com a robatori violent, amb aquesta mort se superen, quan encara no som ni a mitjans d’agost, els 10 homicidis de tot l’any passat.

Més notícies
Troben una dona morta al carrer i els Mossos investiguen si és un homicidi
Notícia: Troben una dona morta al carrer i els Mossos investiguen si és un homicidi
Comparteix
La víctima ha estat trobada aquest matí per la Guàrdia Urbana
Mor l’alt càrrec de Corea del Sud atracada a Barcelona
Notícia: Mor l’alt càrrec de Corea del Sud atracada a Barcelona
Comparteix
La víctima ha mort aquest dijous a la tarda a l'Hospital del Mar, on estava ingressada

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa