S’entrega l’autor de l’apunyalament mortal del juliol al Raval

S'ha presentat en una comissaria de la Policia Nacional i ha queda detingut com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi

L’autor de l’apunyalament mortal de la plaça Josep Maria Folch i Torres, al Raval, s’ha entregat a la Policia Nacional i ha quedat detingut com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi. L’agressor va fugir del lloc dels fets però s’ha entregat aquest matí a la comissaria de la Policia Nacional a la Verneda, al districte de Sant Martí. Ha reconegut haver apunyalat la víctima, segons fonts policials.

[r:1]

La baralla es va produir a la sortida d’un bar i s’hi van veure implicats el detingut i la víctima, que era d’origen marroquí. L’agredit, de 44 anys, va morir després de ser ingressat a l’Hospital Clínic per una ferida de ganivet, segons recorda la Policia Nacional. El culpable s’ha entregat voluntàriament acompanyat del seu advocat i ha estat posat en custòdia dels Mossos d’Esquadra, que s’encarreguen de la investigació. 

L’agressió es va produir el 25 de juliol cap a les 21:30 hores. Segons testimonis de l’agressió consultats per aquest diari, es va tractar d”una discussió de bar sense res especialment greu” que, de sobte, es va descontrolar quan l’agressor va mostrar un ganivet.

[r:2]

El crim de la plaça Folch i Torres és un dels cinc que es van produir durant el mes de juliol a Barcelona, quatre dels quals a la via pública. No és una xifra inèdita però sí que és de la franja alta per als paràmetres de la ciutat. Tres dies després, es produïa el cinquè homicidi del mes, al Port Olímpic, fet que ja va fer saltar totes les alarmes i va precipitar el reforç policial a la zona del front marítim. En total, a Barcelona ja s’han produït 12 homicidis des que va començar el 2019, més dels 10 que es van registrar en tot el 2018.

Més informació

Nou comentari