Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un altre apunyalament greu a Barcelona
  • CA

Un home està ingressat en estat molt greu després de rebre una ganivetada al pit a Barcelona aquest dilluns a la nit. Els fets s’han produït cap a tres quarts de deu, al carrer Pou de la Figuera, al barri de Santa Caterina, al districte de Ciutat Vella.

Com ha avançat El País i confirmat el TOT Barcelona de fonts policials, la víctima ha sigut atesa pel Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) i traslladada immediatament a l’Hospital del Mar. 

El mateix dia que s’ha trobat una dona morta al carrer

Es tanca així una jornada que ha començat a les vuit del matí amb la troballa del cadàver d’una dona al passeig de Cantunis, al districte de Sants-Montjuïc. Era al carrer, al costat d’un camió, i els Mossos d’Esquadra estan pendents de l’autòpsia per saber si es tracta d’un homicidi o no.

Si es confirmés com a homicidi, seria l’onzena mort violenta d’aquest any a la ciutat, tot i que els Mossos només comptarien deu homicidis. La mort d’una alt càrrec sud-coreana, causada pel cop que va patir en caure per l’estrebada d’un lladre que li volia robar la bossa, s’ha classificat com a robatori violent, encara que sigui amb resultat de mort.

Ara faltarà veure també el desenllaç dels fets d’aquesta nit que, en tot cas, s’afeeixen al que està sent un estiu extremadament violent a Barcelona, amb cinc homicidis al juliol i un de confirmat ja a l’agost, el del toxicòman que va morir a mans de tres companys de narcosala la setmana passada.

 

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Colau a on ets? a agost 13, 2019 | 01:36
    Colau a on ets? agost 13, 2019 | 01:36
    vols dir que et mereixes la pujada de sou? Si se puede!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa