VÍDEO | ‘Master class’ de salsa contra el futur tanatori de Sants

Bon humor per oposar-se a un projecte associat a la mort. La plataforma Stop Tanatori de Sants ha tornat a sortir avui al carrer per protestar contra la instal·lació d’una funerària al recinte que va ocupar el primer parc infantil de boles de la ciutat, al carrer Comtes de Bell-Lloc. Aquest cop, però, ho ha fet d’una forma ben original: amb una classe per ballar salsa enmig del carrer.

D’acord a les imatges que la plataforma ha compartit a xarxes socials, un grup de veïns s’ha animat a seguir els passos de la parella que s’ha prestat a fer de mestres durant el matí d’aquest dissabte. La nau on es volen instal·lar els serveis funeraris està catalogada com a bé cultural d’interès local. La plataforma creu que el tanatori no és necessari a Sants i pensa que, a la llarga, ocuparà espais públics que sí que reivindiquen com a imprescindibles per al barri, com la plaça Sant Miquel, on els veïns han pogut mostrar dots de ballarins aquest matí durant una estona.

Nou comentari

Més notícies
El regidor d’Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Eloi Badia, en una atenció recent als mitjans des de l'Ajuntament de Barcelona / ACN

L’oposició no forçarà un ple per carregar contra Eloi Badia

JxCat i Cs s'obren a sol·licitar el debat que dinou entitats reclamen però no sumen prou forces per forçar-lo
Taxis a la porta de l'Estació de Sants, en una imatge de 2020 / Jordi Play

Les mil i una demandes veïnals per l’Estació de Sants

El procés participatiu sobre la reforma de l’espai públic evidencia anys d’insatisfacció