Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Manifestació contra el soroll i els ‘botellons’ a Ciutat Vella
  • CA

Els botellons i les molèsties per soroll i episodis d’incivisme que han tornat a desvetllar Ciutat Vella des que es va aixecar el toc de queda han aixecat queixes. Membres de l’Ajuntament ja en van ser testimonis en un tens Consell de Barri de la Barceloneta previ a la revetlla de Sant Joan. La irritació del veïnat tornarà a expressar-se el pròxim dimecres 30 de juny, quan s’ha convocat una manifestació contra el soroll i les aglomeracions al carrer per beure alcohol.

Les associacions de veïns del Casc Antic i de la Barceloneta i l’Assemblea Veïnal Casc Antic han cridat a concentrar-se contra els botellons i el soroll a la nit i sota el lema “El veïnat contra els sorolls nocturns al barri, defensem la nostra salut”. Els manifestants recorreran diferents carrers del districte de Ciutat Vella i preveuen confluir a les 19.00 hores del pròxim dimecres a la Via Laietana amb el carrer Princesa per tallar la circulació.

Les entitats convocants s’han mostrat crítiques amb el govern local de comuns i PSC en les darreres setmanes. Consideren que no fan prou per garantir el descans del veïnat alhora que es relaxen les mesures sanitàries contra la Covid i es van expressar en contra que el consistori obrís les platges per a celebrar la revetlla de Sant Joan.

Més notícies
Platges a punt després de la neteja AJUNTAMENT DE BARCELONA
L’Ajuntament defineix la revetlla com a “tranquil·la” malgrat el descontrol a les platges
Notícia: L’Ajuntament defineix la revetlla com a “tranquil·la” malgrat el descontrol a les platges
Comparteix
Unes 25.000 persones s'han concentrat a les platges i els Bombers han realitzat 119 intervencions
Dos agents de la Guàrdia Urbana vigilen una platja / GUB
La Urbana es fixa de nou els ‘botellons’ i la venda ambulant com a objectius a combatre en estiu
Notícia: La Urbana es fixa de nou els ‘botellons’ i la venda ambulant com a objectius a combatre en estiu
Comparteix
El dispositiu d'estiu es marca intensificar les intervencions per disminuir les molèsties per aglomeracions i soroll que han revifat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa