Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els lladres que volien robar al turista mort el van amenaçar amb pedres

Els Mossos d’Esquadra van detenir la setmana passada quatre homes sospitosos de ser responsables del robatori violent que va acabar amb la mort d’un home, segons va avançar La Vanguardia i van confirmar els Mossos d’Esquadra en un comunicat. La víctima, que era un turista, va caure des d’un mur de la ronda del Litoral de Barcelona quan fugia dels quatre lladres.

Aquest dimarts s’han conegut nous detalls que expliquen millor com es va produir aquesta tragèdia. Tal com ha avançat El Periódico, els acusats, que tenen entre 19 i 21 anys, van amenaçar al turista amb pals i pedres. Davant d’aquestes amenaces, la víctima va fugir corrents i va saltar pel mur sense haver-se adonat que a l’altre costat l’esperava una caiguda de 5 metres que va posar fi a la seva vida.

A la platja del Bogatell

Els fets van tenir lloc el passat 15 de març a la matinada. La víctima es trobava amb dos amics a la zona propera al Mc Donald’s de la platja del Bogatell (districte de Sant Martí), quan va ser sorpresa per un grup de lladres. Els amics de la víctima van poder fugir del lloc dels. Quan van tornar-hi, van trobar al seu amic a terra en estat crític. Segons el testimoni que van donar en un primer moment, la víctima s’havia precipitat pel mur.

Quan la Unitat d’Investigació de la comissaria de Sant Martí va obrir la investigació, va començar a treballar amb hipòtesi que la mort s’hauria produït de manera accidental. Al llarg de la investigació, els agents van confirmar aquesta hipòtesi: la víctima es va precipitar pel mur quan, probablement, fugia dels seus agressors. 

Robatoris amb violència

Pel que fa a la situació general de la criminalitat a la ciutat, segons dades del Ministeri de l’Interior publicades el passat mes de març, la criminalitat va augmentar un 30% l’any 2022 respecte al 2021. Pel que fa als robatoris amb violència, però, el creixement va ser més moderat: va augmentar un 10% respecte al 2021. Les xifres no arriben a les del 2019.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa