Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Mor l’home que ha caigut d’un pont de la Ronda Litoral
  • CA

L’home que ha caigut d’un pont de la Ronda Litoral aquest matí ha mort poques hores després a l’hospital. Segons apunten els Mossos d’Esquadra en un comunicat, els Serveis d’Emergència han activat quatre unitats medicalitzades fins al lloc dels fets i han transportat la víctima a un centre hospitalari amb un pronòstic greu. Segons informa El Caso, l’home s’hauria precipitat des de cinc metres després de resistir-se a un robatori perpetrat per diferents persones. Els Mossos encara estan treballant per recollir el màxim d’indicis relacionats amb aquest incident i no descarten que pugui tractar-se d’una mort accidental.

Segons la informació del mitjà citat, l’incident ha entrat al 112 com una baralla en una zona propera al Mc Donald’s que hi ha a tocar de la platja de Bogatell. La Unitat d’Investigació de la comissaria de Sant Martí continua recollint qualsevol informació que permeti esbrinar els detalls de la baralla que ha desencadenat l’enfrontament amb els lladres i el fatídic desenllaç.

Descens dels robatoris amb violència

Els robatoris amb violència, com sembla que ha estat l’incident d’aquest matí -a l’espera de confirmar-se amb la investigació-, han descendit en els últims mesos. Un dels últims balanços pel que fa a aquesta matèria, el Pla d’estiu conjunt, apunta que Barcelon­a ha registrat un descens del 12,20% dels fets delictius respecte a l’estiu del 2019, amb dades molt remarcables com que els f­urts i els robatoris violents al carrer van baixar aquest estiu un 22,4% i un 12,5% respectivament.

L’informe citat també reflecteix un descens important dels robatoris amb força a establiments comercials (-42,8%), els robatoris amb força a domicili un 20% i els robatoris amb força a interior de vehicle un 9,65%. En canvi, les estafes, un volum important de les quals estan relacionades internet, continuen mantenint una tendència a l’alça amb 968 fets més denunciats respecte al 2019.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Fat boy a març 15, 2023 | 17:14
    Fat boy març 15, 2023 | 17:14
    Serà que l,han assassinat.
  2. Icona del comentari de: Roger de Sarria a març 15, 2023 | 23:40
    Roger de Sarria març 15, 2023 | 23:40
    Sembla que es un crim

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa