Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detenen quatre persones per la mort d’un turista a la ronda del Litoral

Els Mossos han detingut quatre homes sospitosos de ser responsables del robatori violent que va acabar amb la mort d’un home, segons ha avançat La Vanguardia i han confirmat els Mossos d’Esquadra en un comunicat. La víctima, que era un turista, va caure des d’un mur de 4,5 metres l’alçada de la ronda del Litoral de Barcelona. Els detinguts tenen entre 19 i 21 anys i estan sent investigats per un delicte amb violència i homicidi imprudent.

Els fets van tenir lloc el passat 15 de març. La víctima es trobava amb dos amics a la zona propera al Mc Donald’s de la platja del Bogatell (districte de Sant Martí), quan va ser sorpresa de matinada per un grup de lladres que sortien d’un local d’oci nocturn. Els amics de la víctima van poder fugir del lloc del robatori. Quan van tornar-hi, van trobar al seu amic a terra en estat crític. Segons el testimoni que van donar en un primer moment, la víctima s’havia precipitat pel pont.

Quan la Unitat d’Investigació de la comissaria de Sant Martí es va fer càrrec de la investigació, va començar a treballar amb hipòtesi que la mort s’hauria produït de manera accidental. Al llarg de la investigació, els agents van confirmar aquesta hipòtesi: la víctima es va precipitar pel pont quan, probablement, fugia dels seus agressors. A partir de diverses imatges de la zona, van poder identificar els autors i conèixer quins havien estat els seus moviments durant aquella nit. Més tard, altres indicis de la investigació els hi van permetre relacionar els acusats amb els fets.

Robatoris amb violència

Segons dades del Ministeri de l’Interior publicades el passat mes de març, la criminalitat a la capital catalana va augmentar un 30% l’any 2022 respecte al 2021. Pel que fa, concretament, als robatoris amb violència, però, el va ser creixement va ser més moderat: va augmentar un 10% respecte al 2021. Les xifres no arriben a les del 2019.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ivan a maig 10, 2023 | 09:35
    Ivan maig 10, 2023 | 09:35
    Podeu dir d'on son?
  2. Icona del comentari de: Vendetta a maig 10, 2023 | 12:58
    Vendetta maig 10, 2023 | 12:58
    Elrurun de la colau, sembla ser ke no menjan pernil

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa