La Sagrada Família ja té llicència d’obres, més de 130 anys després de començar-les

La Junta Constructora confia que l'acord obri una nova etapa per resoldre qüestions pendents com ara l'escalinata de la Glòria

L’Ajuntament de Barcelona i la Junta Constructora de la Sagrada Família han formalitzat aquest dimecres l’entrega de la llicència d’obres, més de 130 després de l’inici dels treballs. Els promotors del temple han pagat 4,6 milions d’euros corresponents a impostos i taxes associats al permís. Després de dos anys de negociacions, el consistori i la Junta Constructora de la basílica finalitzen així el procés de regularització de la construcció.

[r:1]

La llicència d’obres, però, no inclou qüestions pendents com ara l’escalinata de la Glòria, que amenaça diversos habitatges. Sobre les qüestions pendents, el president de la Junta Constructora del temple, Esteve Camps, ha confiat que aquest primer acord obri una nova etapa per resoldre aquesta segona fase, mentre que la tinenta d’alcaldia d’Urbanisme, Janet Sanz, ha apuntat que qualsevol solució s’haurà de debatre amb els veïns i haurà de garantir la sostenibilitat i el dret a l’habitatge.

Més informació

Nou comentari