L’Ajuntament presentarà un recurs contra la suspensió del dentista municipal

Els serveis jurídics consideren que la mesura cautelar dictada a petició del Col·legi d'Odontòlegs està "poc motivada"

La batalla judicial entre el Col·legi d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona és tot just al principi. Com avançava ahir el TOT Barcelona, una magistrada de la ciutat ha concedit als professionals la mesura cautelar de suspendre el servei projectat, una de les mesures socials estrella del govern d’Ada Colau, mentre s’estudia el fons del recurs contenciós administratiu presentat. I avui fonts municipals ja han anunciat que presentaran un recurs contra aquesta resolució suspensiva.

Segons els portaveus municipals, els serveis jurídics consideren que la resolució judicial està “poc motivada” que i no s’ajusta a dret, per la qual cosa han decidit presentar un recurs davant  el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

A més a més, l’Ajuntament recorda que només es tracta de les mesures cautelars i asseguren que esperen que la sentència serà favorable als plans de Colau perquè “les lleis emparen” la corporació local per fer “una activitat econòmica d’aquest tipus que suposa una millora en la vida de la ciutadania”.
 

Més informació

Nou comentari