Asens vol traslladar el model de dentista municipal de Barcelona a la resta de l’Estat

Ha destacat la importància que "ningú deixi d'anar al dentista perquè no el pot pagar"

El tinent d’alcalde de l’Ajuntament i candidat d’En Comú Podem a les generals per Barcelona, Jaume Asens, ha proposat aquest diumenge impulsar des del Govern la iniciativa de dentista públic municipal que els comuns han impulsat a Barcelona. En una atenció als mitjans a Barberà del Vallès, al costat del secretari d’organització de Podem, Pablo Echenique, ha remarcat: “Des del govern central volem impulsar aquesta mesura que ja fem a Barcelona”.

[r:1]

Ha afirmat que la sanitat és una de les prioritats del seu programa, i en particular ha mostrat la seva preocupació per la bucodental, i ha remarcat que “ningú deixi d’anar al dentista perquè no el pot pagar”.

Asens ha criticat la Generalitat perquè, en la seva opinió, des que està presidit per Quim Torra “les llistes d’espera no han parat de créixer” en la sanitat pública catalana i no s’han revertit les retallades impulsades en els executius d’Artur Mas.

Respecte a les enquestes, ha demanat prendre-les amb precaució davant l’alt percentatge d’indecisos, però ha dit que els sondejos marquen una tendència de remuntada, però que amb un 40% d’indecisos “la partida està oberta i pot passar qualsevol cosa”.

Més informació

Nou comentari