Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Asens vol traslladar el model de dentista municipal de Barcelona a la resta de l’Estat
  • CA

El tinent d’alcalde de l’Ajuntament i candidat d’En Comú Podem a les generals per Barcelona, Jaume Asens, ha proposat aquest diumenge impulsar des del Govern la iniciativa de dentista públic municipal que els comuns han impulsat a Barcelona. En una atenció als mitjans a Barberà del Vallès, al costat del secretari d’organització de Podem, Pablo Echenique, ha remarcat: “Des del govern central volem impulsar aquesta mesura que ja fem a Barcelona”.

[r:1]

Ha afirmat que la sanitat és una de les prioritats del seu programa, i en particular ha mostrat la seva preocupació per la bucodental, i ha remarcat que “ningú deixi d’anar al dentista perquè no el pot pagar”.

Asens ha criticat la Generalitat perquè, en la seva opinió, des que està presidit per Quim Torra “les llistes d’espera no han parat de créixer” en la sanitat pública catalana i no s’han revertit les retallades impulsades en els executius d’Artur Mas.

Respecte a les enquestes, ha demanat prendre-les amb precaució davant l’alt percentatge d’indecisos, però ha dit que els sondejos marquen una tendència de remuntada, però que amb un 40% d’indecisos “la partida està oberta i pot passar qualsevol cosa”.

Més notícies
El dentista municipal de Barcelona surt endavant amb els vots de les esquerres
Notícia: El dentista municipal de Barcelona surt endavant amb els vots de les esquerres
Comparteix
Els 'comuns' aconsegueixen una majoria favorable al ple, amb el 'sí' de darrera hora d'ERC i PSC
Llum verda inicial al dentista públic de Barcelona
Notícia: Llum verda inicial al dentista públic de Barcelona
Comparteix
L'abstenció d'ERC fins al ple i els vots a favor de PSC, CUP i regidors no adscrits permet tramitar la iniciativa, que incorpora ara al·legacions del sector
Aval crític de les esquerres al nou dentista assequible de Barcelona
Notícia: Aval crític de les esquerres al nou dentista assequible de Barcelona
Comparteix
ERC, PSC, CUP i els regidors no adscrits Ardanuy i Puigcorbé permeten a l'equip de Colau la tramitació inicial de la mesura per millorar-la abans del ple de març

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa