Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La Fiscalia exculpa el policia que va disparar un sensesostre
  • CA

La Fiscalia ha descartat acusar l’agent de la Guàrdia Urbana que va disparar un sense sostre que se li va atansar duent un ganivet. Els fets van ocórrer el novembre de 2020 i van aixecar polseguera. Gairebé dos anys més tard, el Ministeri Públic ha demanat arxivar la causa oberta per una presumpta temptativa d’homicidi contra el policia.

Fonts judicials han explicat a Europa Press que la Fiscalia sustenta la seva petició argumentant que el policia va actuar en legítima defensa després que l’home s’acostés amb el ganivet. A més de la petició de la Fiscalia, la defensa de l’agent també ha demanat arxivar el cas contra el policia, segons ha avançat TV3.

Va passar el 21 de novembre del 2020 cap a les 19 hores, al passeig Sant Joan de Barcelona, ​​quan l’indigent es va acostar amb un ganivet de grans dimensions. La versió policial sosté que l’home sense llar va atansar-se els diversos agents de la Guàrdia Urbana que l’envoltaven “en actitud molt agressiva”.

Queixes dels veïns

Els agents municipals van anar al lloc a petició dels veïns, que es queixaven de l’actitud de l’home. Segons es pot apreciar en vídeos del succés, l’indigent es va acostar als policies fins que un va disparar dues vegades la seva arma, ferint-lo amb un dels trets.

La Guàrdia Urbana no va apartar l’agent després de l’incident en què va obrir foc. El policia va ser relegat a feines administratives del cos durant unes setmanes, perquè els Mossos li van requisar l’arma mentre invstigaven els fets. L’agent va tornar a patrullar el febrer de 2021, uns tres mesos després del succés.

La víctima, Marjan C., va ingressar a l’UCI d’un hospital. Un cop que ja no es va témer per la seva vida, va continuar hospitalitzada durant uns mesos fins que va restablir-se de les ferides.

Més notícies
Agent de la Guàrdia Urbana durant el desallotjament de la platja del Bogatell previ al dispositiu especial de neteja amb motiu de la revetlla de Sant Joan de 2021 / Mariona Gil
Llum verda al polèmic plus de la unitat de platges de Guàrdia Urbana
Notícia: Llum verda al polèmic plus de la unitat de platges de Guàrdia Urbana
Comparteix
L'Ajuntament de Barcelona assegura que no hi ha cap informe jurídic que justifiqui aquesta suspensió temporal
Imatge d'arxiu de cotxes circulant a Barcelona. / ACN (Josep Ramon Torné)
Barcelona serà un laboratori europeu en mobilitat urbana
Notícia: Barcelona serà un laboratori europeu en mobilitat urbana
Comparteix
La capital catalana acorda de la mà de la Unió Europea convertir-se en un banc de proves per desenvolupar projectes pioners
The Daily Mail recull declaraacions del turista atracat al Gòtic, que diu que la policia va traduir 800.000 per comptes de 80.000
“Policia grollera”: nou capítol de l’embolic del rellotge de 800.000 euros
Notícia: “Policia grollera”: nou capítol de l’embolic del rellotge de 800.000 euros
Comparteix
The Daily Mail recull declaraacions del turista atracat al Gòtic, que diu que la policia va traduir 800.000 per comptes de 80.000
Un moment de la detenció dels membres de la xarxa criminal MOSSOS/G.U
VÍDEO | Cop policial contra un clan que traficava amb persones a Barcelona
Notícia: VÍDEO | Cop policial contra un clan que traficava amb persones a Barcelona
Comparteix
Els arrestats van captar les seves víctimes al seu país d’origen i les van traslladar per posteriorment explotar-les

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa