Els farmacèutics temen una allau de clients per comprar “mascaretes que no es podran servir” dimarts

El president del Col·legi de Farmacèutics de Barcelona demana que ningú trenqui el confinament per anar-les a buscar perquè la comanda trigarà més dies

L’anunci que ha fet aquest dijous el Govern, segons el qual s’ha fet una comanda de 14 milions de mascaretes i dimarts començaran a arribar a les farmàcies, ha posat en alerta els farmacèutics, que temen una allau de clients que voldran adquirir-les quan encara en tindran molt poques.

El president del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Barcelona, Jordi de Dalmases, ha alertat en declaracions a Catalunya Ràdio les previsions reals són que les tindran “la setmana del 27 abril”. El president del col·legi ha demanat a la ciutadania que no trenqui el confinament per anar a buscar una mascareta “que no li podran servir”.
De Dalmases ha afirmat que al sector farmacèutic estan “molt contents” que la mesura proposada per aquest col·lectiu hagi estat acollida pel Govern, però ha subratllat que l’oferta que s’ha fet a Salut “ha estat sempre pensant en el postconfinament”.

De Dalmases ho ha dit amb l’intent d’evitar la imatge, dimarts, d’una “cua de gent” davant les farmàcies per anar a buscar un producte que no se’ls podrà servir.

Més informació

Nou comentari