Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els sensesostre de la Casa de Cadis fan centenars de mascaretes per a hospitals i residències
  • CA

Els ocupants de la Casa de Cadis s’han convertit en un altre dels pols de creació veïnal de mascaretes solidàries a la ciutat. En una publicació a les xarxes socials, l’impulsor de l’alberg autogestionat per a sensesostre, Lagarder Danciu, ha anunciat la confecció de 300 mascaretes que pròximament esterilitzaran i que destinaran a centres sanitaris i de cures. “Continuarem fent mascaretes perquè els hospitals i les residències de Barcelona tinguin el mínim en la lluita contra el coronavirus”, ha expressat des del local Welcome Sense Sostre, a tocar de la Sagrada Família. L’objectiu, segons Danciu, és “que ningú quedi enrere”. Demà, de fet, tenen previst fer-ne una altra entrega idèntica.

Els darrers dies, en ple estat d’alarma, les xarxes de suport mutu han aflorat i han fet sorgir iniciatives de confecció de mascaretes des del Clot fins a Sant Antoni.

Després de més d’un any i mig d’ocupació, el projecte d’ocupació de la Casa de Cadis per a persones sense sostre ja té experiència en diverses iniciatives veïnals. S’hi han sopars comunitaris, xerrades culturals i tallers oberts als veïns. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa