Experts internacionals en espècies en extinció també renyen Colau pel Zoo de Barcelona

La Species Survival Commission, que reuneix més de 8.000 experts, demana per carta al govern de la ciutat que "reconsideri" el seu suport a la iniciativa animalista ZooXXI

Nou toc d’atenció científic al govern d’Ada Colau pels plans de futur sobre el Zoo de Barcelona. La Species Survival Commission, un grup de la Unió Internacional per la Conservació de la Natura (UICN) que reuneix més 8.000 experts, demana per carta a l’Ajuntament que “reconsideri” amb urgència el seu suport a la iniciativa animalista ZooXXI. La proposta, que va rebre llum verda inicial al febrer, restringeix a la reproducció en captivitat al zoològic barceloní als animals alliberables a la natura, el que només permetria que procreïn 11 de les vora 300 espècies que hi ha al zoo. 

“Urgim als responsables del consistori de Barcelona a basar les seves decisions en la ciència i en el rol que el Zoo de Barcelona exerceix i pot exercir en la conservació d’espècies”, avisa Jon Paul Rodriguez, portaveu de l’organització. La comissió ofereix formalment a l’alcaldessa Ada Colau i a la tinenta d’alcaldia Janet Sanz dues guies de bones pràctiques que han editat i “l’expertesa” dels membres de la UICN.

 

Més informació

Nou comentari