Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’estació de metro barcelonina que tindrà un accés tancat durant 8 mesos

8 mesos. És el temps que romandrà tancat un dels accessos de l’estació de metro de Glòries, concretament el de Plaça de les Glòries Catalanes. Així ho ha informat a través de Twitter Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), que alhora ha assenyalat que el motiu del tancament són unes obres a l’exterior de la sortida del metro. Davant d’aquesta situació, durant aquest temps els passatgers de metro hauran de fer servir l’accés de Badajoz. La línia que passa per aquesta estació és l’L1.

La recta final de les obres de la plaça de les Glòries

Les obres que hi ha a l’exterior de la parada de metro són les de la plaça de les Glòries, que van arrencar el passat 26 de gener. Els treballs se centren en l’àmbit del parc, que es troba a sobre dels túnels i es preveu que tinguin una durada de 20 mesos. Tal com va detallar l’Ajuntament en un comunicat, la idea és que aquesta part final del projecte de transformació afecti aproximadament 4,3 hectàrees, les quals se sumaran a les nous hectàrees ja transformades.

Els objectius d’aquestes obres són, entre altres, habilitar un jardí d’immersió, un umbracle, una àrea d’esbarjo per a gossos i una gran àrea de jocs, que comptaran amb més de 470 arbres nous i 9.078 metres quadrats de verd urbà.

Pel que fa a les connexions que naixeran amb aquest projecte, cal destacar que en aquest tram central de la plaça es connectaran tres artèries clau de la ciutat: l’avinguda Diagonal, l’avinguda de la Meridiana i la Gran Via de les Corts Catalanes. Aquestes es creuaran a l’espai central de les Glòries a partir de camins pensats per als vianants i es convertiran en un punt de trobada verd. Tanmateix, hi haurà espai perquè puguin circular les bicicletes.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Josette a febrer 18, 2023 | 14:19
    Josette febrer 18, 2023 | 14:19
    El ascensor también estará cerrado?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa