El govern Colau promet reformar Via Laietana “aquest mandat”

"Començarà les obres seguríssim" abans de dos anys, promet Janet Sanz

La tinenta d’alcaldia ​​Janet Sanz ha assegurat aquest dimarts que l’Ajuntament començarà la reforma definitiva de la Via Laietana durant aquest mandat. “Seguríssim, la Via Laietana està en marxa”, ha dit a la comissió d’urbanisme municipal, preguntada pel regidor Óscar Ramírez (PP) sobre les intervencions “tàctiques” que s’han realitzat a l’avinguda durant la pandèmia.

“Precisament aquestes actuacions tàctiques han posat en relleu la necessitat de donar més seguretat i protecció a vianants i ciclistes. Avançarem cap a una solució definitiva i transformadora”, ha explicat Sanz. La regidora ha explicat que actualment s’està redactant el projecte executiu de la reforma definitiva, que s’ha dividit en tres trams, i ha afegit que es preveu que en aquesta tardor estigui llest el document per licitar les obres “a finals d’aquest any”.

“És un projecte essencial i clau per millorar una via per la qual no es pot caminar”, ha afegit la tinenta, que ha assegurat que el volum de trànsit que absorbeix la via dificulta que els vianants s’hi sentin còmodes. La reforma és un projecte llargament reivindicat per comerciants i veïns de l’entorn i que es remunta al mandat de Xavier Trias. Durant el primer quadrienni de Colau el govern municipal va prometre fer la remodelació però finalment va quedar sense projecte consensuat.

Més informació

Nou comentari