Mor una dona ferida durant un intent d’atracament al Port Olímpic

Es tracta d'una jove de 26 anys i nacionalitat espanyola

Un intent de robatori ha acabat amb una dona morta al Port Olímpic. La víctima és una noia de 26 anys de nacionalitat espanyola. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís per una agressió entre diverses persones a la zona d’oci. Una vegada al lloc dels fets, han trobat una dona i un home ferits. La jove ha mort a l’hospital, segons la policia catalana.

L’apunyalament s’hauria produït a l’interior d’un local del Port Olímpic. L’atacant o atacants, que la policia catalana busca, haurien intentat cometre un furt i haurien ferit amb arma blanca les dues víctimes.

Els Mossos han rebut l’avís a les tres de la matinada i els dos ferits havien estat traslladats a l’hospital, segons fonts de la policia catalana. 

Els fets s’han produït cap a les tres de la matinada al moll de Gregal i les víctimes són una noia a la qual volien robar el telèfon mòbil i un vigilant de seguretat d’un dels locals de la zona que l’ha intentat ajudar, segons TV3

La Divisió d’Investigació Criminal (DIC) dels Mossos investiga els fets. 

Nou homicidi a Barcelona

La mort de la jove de 26 anys suma un nou homicidi a les dades de la capital catalana d’aquest any. Els homicidis confirmats per la policia catalana són 13. Tot i així, el cas de la parella d’edat avançada trobada morta a casa seva a la Bordeta està en investigació. La DIC dels Mossos es va fer càrrec del cas i investiga si hauria estat un homicidi. De confirmar-se, serien 15 els homicidis al 2019 a la ciutat. 

Totes les hipòtesis estan obertes en la investigació. 

Més informació

Comentaris

  COLAU 04/09/2019 9:52 am
  Hon son els Mossos?, ha si, ara m'enrecordo, vigilant portes dels jutajts 24h, no sigui cas que les embrutin.
  Pitxolí 04/09/2019 11:26 am
  Els mossos no podran estar mai a tot arreu. En canvi, sí que es pot controlar més qui entra al nostte país. I es pot canviar la llei i dotar la justícia de més mitjans.
  Vilatà 04/09/2019 12:49 pm
  Perquè hi ha qui duu a sobre navalla? No podem fer res per controlar això? Sí, ja sé que no podem caure en la prohibició, o potser sí? però que diuen els cossos i forces de seguretat?
  capitao lampiao 04/09/2019 3:12 pm
  Si als assassins els haguessin linxat alla mateix resultaria que els havien agredit.

Nou comentari