Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un taxista n’apunyala un altre després d’una discussió
  • CA

Una discussió entre dos taxistes va acabar amb un apunyalament ahir a la nit. Els dos homes es trobaven a la T1 del Prat i, per motius que no han transcendit, van començar a discutir. Els dos taxistes estaven discutint i, sense ni tan sols arribar a les mans, un d’ells va apunyalar l’altre a les costelles, segons explica el president d’Élite Taxi, Jordi Ramírez.

El taxista apunyalat atès per companys. | Élite Taxi

Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís de l’atac a les 21:30 hores i a les tres de la matinada van detenir-ne l’autor. L’atacant és un home espanyol de 51 anys, segons han detallat fonts de la policia catalana. El ferit va ser traslladat a un centre mèdic amb pronòstic desconegut. La policia catalana ha obert una investigació. Efectius del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) es van desplaçar al lloc dels fets per atendre el ferit. 

Les principals associacions del taxi, entre les quals hi ha Pak Taxi, Elite Taxi, ATC i Stac, han condemnat “la intolerable agressió” i han desitjat al taxista apunyalat una recuperació ràpida. També han demanat a l’administració que posi més mitjans per evitar agressions i s’han mostrat partidaris de retirar les credencials a tots aquells que “deslegitimin” la professió.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa