El dispositiu del Port Olímpic fa una vintena de detencions en una setmana

Ahir a la nit es van detenir quatre persones per furt, tràfic de drogues i robatori amb violència

El balanç de la primera setmana de reforç policial al Port Olímpic és de 19 detinguts. Els Mossos d’Esquadra han detallat les dades d’arrestats en el marc del dispositiu establert a la zona arran de la mort d’un ciutadà xinès després de ser apallissat. Les últimes detencions es van produir la nit d’ahir, amb quatre arrestats. Un d’ells va ser per furt, un per tràfic de drogues i dos per un robatori amb violència, segons han precisat fonts policials al TOT Barcelona.

[r:1]

El primer dia del dispositiu Ubiq al Port Olímpic, el 31 de juliol, la policia catalana va detenir una persona. El dia següent hi van haver dos detinguts, i el dos d’agost n’hi va haver un altre. El tres d’agost hi va haver vuit detencions, i el cinc n’hi va haver tres.

El tinent de seguretat de l’Ajuntament, Albert Batlle, es va reunir amb representats de la Guàrdia Urbana, dels Mossos d’Esquadra i dels districtes de Sant Martí i Ciutat Vella. Per part dels locals d’oci només hi va assistir el representant d’un d’ells, mentre que els 24 restants van plantar Batlle. 

La comunitat xinesa va expressar després de la mort del seu compatriota el rebuig als fets mitjançant una protesta​. A més, la patronal espanyola d’oci nocturn Spain Nightlife i la seva associació membre a Catalunya, la Federació Catalana d’Associacions d’Activitats de Restauració i Musicals (Fecasarm) van anunciar que exerciran l’acusació popular en el cas que jutjarà la mort de l’home.

Més informació

Nou comentari