Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Dos vídeos mostren la baralla del Port Olímpic que va acabar en la mort d’un jove xinès
  • CA

La baralla que va causar la mort d’un home xinès de 25 anys al Port Olímpic va començar amb una empenta per l’esquena. Així ho mostren les imatges a les quals ha tingut accés el TOT Barcelona. Els fets van ocórrer la matinada de diumenge i van involucrar un grup de cinc homes de l’est i dos turistes xinesos, entre els quals l’home mort hores després a conseqüència de les ferides. Tota la seqüència va succeir al davant del club Zich, el primer dels establiments d’oci nocturn des de l’entrada i, per tant, va enregistrada per les càmeres de seguretat de l’entorn.

Les imatges de la baralla, a més, van ser capturades en un altre vídeo per un usuari que les va compartir posteriorment a les xarxes socials. En aquest altre vídeo, compartit pel compte @MNANotícies, es pot apreciar la brutalitat d’algun dels cops, fins i tot quan una de les víctimes cau a terra i queda en posició defensiva.

Els fets estan sota la investigació dels Mossos d’Esquadra. Alhora, però, com a reacció anticipada, s’han disposat noves mesures de seguretat a l’entorn de la zona com és la presència diària dels antiavalots de la Brigada Mòbil (BRIMO).

Més notícies
Un home mor després de rebre una pallissa a la porta d’una discoteca del Port Olímpic
Notícia: Un home mor després de rebre una pallissa a la porta d’una discoteca del Port Olímpic
Comparteix
La víctima ha estat traslladada de matinada a l’hospital en estat crític i ha mort poc després
Batlle demana una reunió “urgent” amb Mossos per la inseguretat del Port Olímpic
Notícia: Batlle demana una reunió “urgent” amb Mossos per la inseguretat del Port Olímpic
Comparteix
La mort d’un home després de rebre una pallissa a la porta d’una discoteca augmenta la pressió sobre el consistori i les forces de seguretat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa