Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’enxampen amb droga al congelador i llença 2.600 € per la finestra
  • CA

Una pluja de bitllets ha caigut des d’un bloc de Nou Barris. Ha passat quan es Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana hi entraven per desmantellar un punt de venda de droga en un pis on han descobert que s’amagava marihuana al congelador. Els agents han detingut un home que, a l’adonar-se de l’arribada dels agents, ha intentat desempallegar-se de proves que l’incriminessin. Abans que la policia tingués temps de regirar el domicili, l’home ha llençat 2.620 euros per la finestra.

En l’operació, els agents han localitzat prop de dos quilos de marihuana empaquetada dins del congelador del domicili. A més, la policia ha aconseguit recuperar i confiscar els diners en efectiu de què l’home ha intentat desfer-se’n.

Els cops contra la producció i venda de marihuana són un degoteig habitual a Barcelona en els últims mesos. Aquesta dimecres, els Mossos i la Guàrdia Urbana van practicar una batuda a dos habitacles de Sants-Montjuïc on van trobar dues plantacions de marihuana, prop de 10.000 euros en metàl·lic i tres rellotges de luxe. A més, en l’últim mes i mig, han trascendit com a minim dos incendis que van desenmascar dues plantacions, una altra a Sants-Montjuïc i una més al Poblenou; a més, els mossos i la guàrdia urbana van confiscar 585 plantes de marihuana a finals de setembre a Sant Martí.

Més notícies
Macrobotellot a l'avinguda Maria Cristina, durant la Mercè de 2021 / Jordi Play
Neguit pel consum d’òxid nitrós com a droga en els botellots
Notícia: Neguit pel consum d’òxid nitrós com a droga en els botellots
Comparteix
És un gas fàcil d'adquirir que s'utilitza en l'hosteleria i en la indústria farmacèutica
Agents dels Mossos i la Urbana entren un detingut a un cotxe patrulla / GUB
Dos detinguts en una nova operació contra un narcopís al Raval
Notícia: Dos detinguts en una nova operació contra un narcopís al Raval
Comparteix
La Guàrdia Urbana i els Mossos han clausurat un punt de venda i han identificat tres clients

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa