L’enxampen amb droga al congelador i llença 2.600 € per la finestra

El detingut, acusat de vendre marihuana, ha intentat desfer-se de proves a l'adonar-se de l'arribada de la policia

Una pluja de bitllets ha caigut des d’un bloc de Nou Barris. Ha passat quan es Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana hi entraven per desmantellar un punt de venda de droga en un pis on han descobert que s’amagava marihuana al congelador. Els agents han detingut un home que, a l’adonar-se de l’arribada dels agents, ha intentat desempallegar-se de proves que l’incriminessin. Abans que la policia tingués temps de regirar el domicili, l’home ha llençat 2.620 euros per la finestra.

En l’operació, els agents han localitzat prop de dos quilos de marihuana empaquetada dins del congelador del domicili. A més, la policia ha aconseguit recuperar i confiscar els diners en efectiu de què l’home ha intentat desfer-se’n.

Els cops contra la producció i venda de marihuana són un degoteig habitual a Barcelona en els últims mesos. Aquesta dimecres, els Mossos i la Guàrdia Urbana van practicar una batuda a dos habitacles de Sants-Montjuïc on van trobar dues plantacions de marihuana, prop de 10.000 euros en metàl·lic i tres rellotges de luxe. A més, en l’últim mes i mig, han trascendit com a minim dos incendis que van desenmascar dues plantacions, una altra a Sants-Montjuïc i una més al Poblenou; a més, els mossos i la guàrdia urbana van confiscar 585 plantes de marihuana a finals de setembre a Sant Martí.

Més informació

Nou comentari