10.000 euros i rellotges de luxe en dos locals on cultivaven marihuana

La Guàrdia Urbana i els Mossos han detingut una persona i investiguen altres tres

La Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra han intervingut aquest dimecres al matí en dos recintes al districte de Sants-Montjuïc on s’amagaven plantacions clandestines de marihuana que es cultivaven per processar-les després com a droga. Els agents han localitzat 9.880 euros en efectiu i tres rellotges d’alta gamma entre tts dos espais, on a més s’ha practicat una detenció.

A banda, s’investiga altres tres persones. Durant l’operació, s’han confiscat les plantacions i material de cultiu. Com és habitual en aquests registres, s’ha destruït la infraestructura de ventilació i llum amb què s’adopten les condicions òptimes per conrear les plantes.

El desmantellament de pisos i locals que encobreixen plantacions il·legals de marihuana és un degoteig habitual a la ciutat, igual que arreu de Catalunya. En l’últim mes i mig, han trascendit com a minim dos incendis que van desenmascar dues plantacions, una altra a Sants-Montjuïc i una més al Poblenou; a més, els mossos i la guàrdia urbana van confiscar 585 plantes de marihuana a finals de setembre a Sant Martí.

Més informació

Nou comentari