Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Assalta un taxista a punta de pistola i li roba el cotxe i 11.000 euros
  • CA

Un home va assaltar un taxista a punta de pistola al Moll de Mestral del Port Olímpic i li va robar el cotxe i 11.000 euros, segons ha avançat ElCaso.cat. El robatori va tenir lloc al migdia del dilluns, quan el lladre es va acostar al taxista i el va obligar a baixar del cotxe amenaçant-lo amb una pistola. Quan el conductor va baixar, el pistoler es van endur els diners i va fugir amb el vehicle.

Poc després, els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana van posar en marxa un dispositiu per localitzar el lladre. Agents dels Mossos de la comissaria de Sant Martí van trobar el taxi en un carreró sense sortida, però el lladre va poder fugir. Cap a les 15.00, la Guàrdia Urbana va localitzar un sospitós que responia a la descripció facilitada pel taxista i el van detenir.

Li troben una placa de la Guàrdia Civil

Durant l’escorcoll, els agents van trobar l’arma de foc, que era real, amb munició, el mòbil del taxista i els 11.000 euros que li havia robat. També li van trobar una placa de la Guàrdia Civil, tot i que fonts policials han descartat que es tracti d’un agent de la policia espanyola i sospiten que la feia servir per fer-se passar per policia. Encara no se sap el motiu pel qual el taxista duia tants diners a sobre.  

El mateix dilluns, de matinada, una persona va rebre un tret de bala al peu durant una baralla a la plaça de la Llana, al barri de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera, a Ciutat Vella. Segons va explicar la policia catalana, durant la batussa un dels implicats va treure l’arma i va disparar la víctima. Tres persones van acabar detingudes per l’incident, una per part dels Mossos i dos per part de la Guàrdia Urbana. Els investigadors han descartat que hi hagi cap relació entre els dos fets.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa