Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Mobilització per trobar una noia de 21 anys que necessita medicació
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han fet una crida a la ciutadania per ajudar a localitzar la Carmen, una noia de 21 anys que va desaparèixer el dimecres 24 de novembre a Barcelona. Segons la policia catalana, qualsevol informació relacionada amb la seva desaparició pot ser vital per trobar la noia, que necessita medicació. La desaparició s’ha denunciat al districte de Gràcia.

La família de la noia ha aportat una fotografia per facilitar la seva identificació. Segons la descripció difosa pels Mossos d’Esquadra, la Carmen fa 1,70 metres i pesa uns 70 kilos. És de complexió forta i el dia que va desaparèixer portava uns “pantalons negres amb un dibuix a la cama dreta color platejat i una bandolera de color negre”.

Encara busquen en Salvador

Els Mossos fa més d’una setmana que busquen en Salvador Juan, un home de 40 anys que va desaparèixer a la capital catalana. Va ser vist última vegada al barri del Besòs i el Maresme, al districte de Sant Martí. La descripció facilitada per la policia és la següent: és un home d’1,75 m d’alçada, 80 kilos i amb el cabell curt, llis i castany. És dona la circumstància que també necessita medicació.

El Salvador Juan ha desaparegut aquest dilluns a Barcelona / Mossos d'Esquadra
El Salvador Juan ha desaparegut aquest dilluns a Barcelona / Mossos d’Esquadra

Les forces de seguretat recorren a les xarxes socials per demanar la col·laboració ciutadana quan es tracta de desaparicions de risc, com els dos casos actuals o el del menor de 15 anys que va desaparèixer a Gràcia el 15 de novembre i que va ser trobat sa i estalvi tres dies després.

El 20% de les desaparicions que es denuncien a Catalunya es produeixen a Barcelona, segons els Mossos d’Esquadra, tenen un índex de resolució del 98,9%. L’ús de les xarxes socials és molt aconsellable en alguns dels casos més delicats perquè permeten donar “molta visibilitat” a la desaparició i sovint accelera la seva localització.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa