Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un menor desaparegut al barri de Gràcia
  • CA

Un menor està desaparegut des d’aquest dilluns, 15 de novembre. Es tracta del Brayan, un adolescent de 15 anys. Se’l va veure per últim cop al barri de Gràcia. Com es tracta d’una “desaparició de risc”, com han qualificat els Mossos d’Esquadra al TOT Barcelona, s’ha activat el protocol d’alerta per tal de fer una crida pública a través de les xarxes socials Twitter, Facebook i Instagram i facilitar, mitjançant una fotografia aportada per la mare del menor, que qualsevol persona que l’hagi pogut veure truqui al telèfon d’emergències 112 i es faciliti la tasca de recerca.

“Ajuda’ns a trobar-lo”, demanen des del cos de Mossos. El Brayan fa un metre i 80 centímetres d’alçada, és de complexió prima i atlètica, té el cabell curt, arrissat i castany i vestia texans blaus i dessuadora.

El 20% de les desaparicions, a Barcelona

Dues de cada 10 desaparicions es produeixen a la regió policial metropolitana de Barcelona. La dada positiva és que el 98,9% d’elles acaben sent trobades. A hores d’ara, en el cas de l’adolescent desaparegut a Gràcia no se saben les causes del fet. El protocol ja està activat i en funcionament i des d’ara ja se sap la cara del menor, després que la família hagi autoritzat als Mossos d’Esquadra a difondre-la i a facilitar la resolució del cas. Així “és més procliu que es pugui trobar la persona; dona molta visibilitat”, asseguren els agents. En aquest cas, la unitat d’investigació de la comissaria de la zona està analitzant els esdeveniments, contactant amb familiars, testimonis i centres de salut, entre d’altres, per tal d’ampliar la informació disponible sobre la persona desapareguda.

La Unitat de Persones Desaparegudes dels Mossos ja està al corrent de la situació, també, i tothom treballa per trobar al Brayan. Es demana a la població que tingui qualsevol pista sobre el jove truqui al telèfon d’emergències 112. D’aquesta forma, “es genera un incident de sala i en té coneixement tothom”, expliquen des del cos policial. “Del 112 passa a una sala policial, es remet a la sala regional, on s’ha produït l’incident i això arriba a les patrulles que són allà. És una manera molt ràpida que quedi registrada [la trucada]”, afegeixen.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa