Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els carrers que quedaran tallats a l’Eixample per la festa Viu la Superilla

En el marc de les Jornades Internacionals Superilla Barcelona es farà la festa Viu la Superilla. L’objectiu de l’Ajuntament és compartir amb la ciutadania el resultat de les obres dels quatre eixos verds de la Superilla Eixample, que en principi, estan a prop d’acabar, i celebrar els nous espais guanyats. La celebració també suposarà que alguns carrers del districte de l’Eixample s’omplin de jocs infantils, música, tallers i altres propostes d’animació pensades per als veïns. Tanmateix, farà que es produeixin afectacions en el trànsit dels carrers de Rocafort i Consell de Cent, al barri de l’Esquerra de l’Eixample.

Pel que fa a Consell de Cent, hi haurà restriccions en el trànsit entre les 6 i les 23 hores. Els vehicles no podran, concretament, circular pel tram de Consell de Cent que es troba entre el carrer d’Enric Granados i la rambla de Catalunya. Pel que fa al carrer de Balmes, sí que es podrà circular sense cap restricció. En el cas de Rocafort, el carrer quedarà tallat entre Consell de Cent i Diputació. No hauran de complir amb aquesta restricció, però, els vehicles que es dirigeixin o surtin del pàrquing que es troba en el número 98 del carrer de Rocafort. Els trams del carrer Rocafort que es troben els carrers d’Aragó i Consell de Cent i entre els carrers d’Entença i Calàbria només estaran oberts al trànsit per als vehicles que surtin o es dirigeixin als seus aparcaments.

Roger de Flor, tallat fins al 22 d’abril

A barri de la Dreta de l’Eixample, les obres del nou tramvia han provocat que un carrer transitat del barri quedi tallatConcretament, es tracta del tram del carrer de Roger de Flor que es troba entre el carrer de València i l’avinguda Diagonal. Es preveu que “el tall total” no s’acabi fins al pròxim 22 d’abril.

Un altre canvi encara més important relacionat amb la Superilla Eixample s’està vivint al carrer del Consell de Cent, que des del passat mes de novembre ja no és un carrer per creuar una part de la ciutat en línia recta. Els vehicles han de girar gairebé a cada cruïlla.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Joan IP a març 24, 2023 | 12:33
    Joan IP març 24, 2023 | 12:33
    42 anys he hagut d'esperar per tenir un espai mes humà. I ho diu un aficionat a la moto, al cotxe i a tot el que porta pistons... mai és tard per canviar :D
    • Icona del comentari de: Jordi sans a març 25, 2023 | 17:33
      Jordi sans març 25, 2023 | 17:33
      Totalment d acord

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa