Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un altre carrer molt transitat de Barcelona perd un carril de circulació

Ja són una realitat. Fa uns dies van començar les obres que eliminaran un carril de circulació d’un dels carrers més transitats de l’Eixample: Entença, situat al barri de l’Esquerra de l’Eixample. El motiu d’aquesta pèrdua és la creació d’un carril de serveis, que substituirà el de circulació. La idea és que compti amb 48 places d’aparcament per a motos, 35 places d’aparcament per a cotxes, 10 metres de parada de taxi, 66 metres de càrrega i descàrrega i dos contenidors de rebuig i dos més d’orgànic. Aquest carril de serveis està inspirat en el que hi ha entre l’avinguda de Roma i l’avinguda de Josep Tarradellas.

Es tracta d’un projecte que va sorgir dels pressupostos participatius de l’Eixample i que, a més, és reivindicació d’escoles i entitats de la zona que volen reduir els nivells de contaminació. Un exemple són les escoles que hi ha darrere del Bicibús Eixample, que des de sempre han demanat la pacificació del carrer d’Entença per tal de promoure la circulació amb bicicleta dels infants.

“Tall total” al carrer de Roger de Flor

En un altre punt del districte de l’Eixample, al barri de la Dreta de l’Eixample, les obres del nou tramvia han generat afectacions. El tram del carrer de Roger de Flor que es troba entre el carrer de València i l’avinguda Diagonal, ha quedat tallat per les obres. Es preveu que “el tall total” no s’acabi fins al pròxim 22 d’abril. Davant d’aquesta situació, el consistori va informar que els vehicles que haurien de passar per aquest tram, es desviaran, en direcció ascendent, pels carrers de València, Sicília i Mallorca.

L’escenari d’un altre canvi encara més important que està vivint l’Eixample està relacionat amb la Superilla Eixample és el carrer del Consell de Centque des del passat mes de novembre ja no és un carrer gran per creuar una part de la ciutat en línia recta. Ara, els vehicles han de girar gairebé a cada cruïlla.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Fran bcn a març 21, 2023 | 22:32
    Fran bcn març 21, 2023 | 22:32
    Per aquests pares frikis i egoistes, després que no es queixin si tenen embussos, sorolls i retencions....millor que es queixin si passen calor a les aules...

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa