Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els carrers del centre de Barcelona que quedaran tallats per Sant Jordi

L’intendent de la Guàrdia Urbana, Domènec Escarré, ha detallat en una roda de premsa com la superilla literària de Sant Jordi repercutirà els pròxims dies en el trànsit del centre de Barcelona. Els carrers es començaran a tallar aquest dissabte a les 22 hores, per tal que es puguin començar a muntar les parades a les 6 hores de diumenge, quan se celebrarà la diada de Sant Jordi. La prohibició d’estacionar a la superilla literària, tant a les voreres com a la calçada, començarà abans, a les 8 hores de dissabte. La normalitat no es recuperarà per complet fins a les 4 de la matinada de dilluns.

Aquests talls de trànsit es tradueixen en el fet que no podran circular per l’interior de la superilla cap vehicle privat, bicicletes ni vehicles de mobilitat personal, entre altres. A més, es paralitzarà el funcionament de les estacions de Bicing. Els carrers afectats són tots els que es troben entre la Gran Via de les Corts Catalanes i l’avinguda Diagonal i els carrers de Pau Claris i Balmes, així com la part de baix del carrer de Gran de Gràcia i l’emblemàtic passeig del cor de Barcelona: la Rambla. A partir de les 21 hores de diumenge començarà el dispositiu per normalitzar la circulació de la zona, però la situació no quedarà completament normalitzada fins a les 4 hores de dilluns.

275 agents de la Guàrdia Urbana

Escarré ha detallat a la roda de premsa que 275 agents de la Guàrdia Urbana i 330 auxiliars treballaran durant la celebració de Sant Jordi a Barcelona mobilitzarà. Tanmateix, es comptarà amb 230 barreres de formigó New Jersey.

Per part seva, els representants dels gremis de Floristes, Llibreters i Flequers preveuen que es viurà una diada de “record”. Serà, han dit, com Sant Jordi de “tota la vida”. Barcelona comptarà, concretament, amb 4.100 punts de venda de flor, gairebé 1.000 de llibres i una vintena de flequers.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa