Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un carrer de Sarrià-Sant Gervasi perdrà una trentena d’aparcaments

Barcelona ja ha perdut uns quants carrils de circulació i aparcaments amb motiu de pacificacions, carrils de servei o carrils bici. Segons consta al Pla de Mobilitat Urbana (PMU) 2019-2024, hi ha uns quants carrers de la ciutat als quals els espera aquest destí. Un d’ells és el carrer de Santa Fe de Nou Mèxic, situat al districte de Sarrià-Sant Gervasi, on es preveu construir un carril bici.

El tram afectat serà, concretament, el que es troba entre el carrer de Doctor Fleming i la plaça de Sant Gregori Taumaturg i els canvis seran diversos. Per una part, perdrà un carril de circulació perquè el carril bici se situarà, com a prova pilot, a la calçada. Això farà que en aquest tram del carrer només quedi un carril de circulació. D’altra banda, també s’instal·laran nous aparcaments de bicicletes i motos i un espai per a serveis, entre els quals hi haurà aparcaments per a cotxes i espais de càrrega i descàrrega. Tanmateix, s’eliminaran una trentena d’aparcaments, 12 dels quals de cotxes i 18 de motos.

Un altre canvi al carrer d’Entença

Tal com va informar fa setmanes el Districte de l’Eixample en un comunicat, a finals de febrer van començar les obres per fer un carril de serveis al tram del carrer d’Entença que es troba entre la Gran Via de les Corts Catalanes i l’avinguda de Roma, al barri de l’Esquerra de l’Eixample. El que cal destacar és que les obres contemplen eliminar un carril de circulació per tal d’incloure el de serveis. Els serveis que es preveu incloure són 48 places de motos, 35 aparcaments de bicicletes, quatre contenidors (dos de rebuig i dos d’orgànica), 66 metres de zona de càrrega i descàrrega, 88 metres de carril bus i 10 metres de parada de taxi. El carrer d’Entença és un dels més transitat del districte de l’Eixample.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa