Batlle anuncia que Barcelona col·laborarà amb el pla de xoc contra la droga a la Mina

El tinent d'alcaldia de Seguretat ja ha trucat a l'alcalde de Sant Adrià i es reuniran al setembre

Albert Batlle ha posat la directa i no para de reunir-se amb entitats i tota mena d’actors preocupats per la qüestió de la inseguretat en augment a Barcelona. En la cursa, a més, competeix amb la conselleria d’Interior. La setmana passada, en la Junta Local de Seguretat i en la roda de premsa posterior es van mostrar, uns i altres, molt proactius. El conseller, Miquel Buch, va anunciar un pla de xoc per a Barcelona, amb més implicació de la Guàrdia Urbana, i Batlle va apuntar que els agents municipals havien d’estar més presents en la tasca d’investigació.

[r:1]

Ahir, Buch va tornar a moure fitxa, anunciant un altre pla de xoc a la Mina, i aquest dimecres Batlle ja ha fet la seva jugada, anunciant que Barcelona, com a ciutat fronterera amb el barri de Sant Adrià de Besòs, hi col·laborarà. S’ha de tenir en compte que els mateixos Mossos d’Esquadra admeten que la pressió que han fet sobre el Raval per acabar amb els narcopisos està repercutint en altres barris, inclosa la Mina, que és on va a parar part del tràfic de drogues foragitat de Barcelona.

Segons ha anunciat el mateix Batlle al seu compte de Twitter, ja ha trucat a l’alcalde de Sant Adrià, Joan Callau, i han quedat que es reuniran al setembre.

Més informació

Comentaris

    Rocacorba 24/07/2019 9:59 pm
    Albert Batlle, ja ha fet tots els papers de l'Auca. Mare de Deu, quin personatge. Ara be, cal ser una mica intel-ligent, per anar passant els anys, sense travallar. Vergonya, molta vergonya ¡ Hi pensar que va tenir cura dels Mossos d'esquadra. Policia catalana que havia de tenir arrels CATALANAS ¡

Nou comentari