Alerta al Raval per palmeres en mal estat

La mort d'un home a Ciutadella per l'impacte d'un arbre fa que alguns veïns estiguin preocupats

L’accident mortal de la Ciutadella ha posat el focus en les palmeres de la ciutat. Si bé fins que la caiguda d’una d’elles al parc de la Ciutadella va provocar la mort d’un home no es parava gaire atenció a l’arbrat, la tragèdia ha fet que molts estiguin més pendents de les palmeres del voltant. En el cas del Raval, alguns veïns estan alertats pel mal estat d’alguns d’aquests arbres.

En concret, estan ubicades a la plaça Castella i a la plaça dels Àngels, en tots dos casos a tocar d’escoles. En el primer cas, la palmera està inclinada i està plantada davant de la sortida dels alumnes més petits de l’escola Castella.

La palmera inclinada de la plaça Castella / Cedida

El segon cas ja ha donat algun ensurt als veïns, ja que de la palmera han caigut branques. Està ubicada davant de l’escola Vedruna, al número 3 de la plaça dels Àngels. La consellera portaveu adjunta del grup d’ERC al districte, Laura de la Cruz, ha denunciat a través de Twitter que “en menys d’una setmana” han caigut dues branques en el moment d’entrada i sortida dels nens de l’escola.

La situació de l’arbrat va portar els republicans a presentar un prec el 26 d’agost –el segon relacionat amb l’arbrat després de presentar-ne un altre el 19 de desembre de l’any passat en què instaven el govern del districte a fer una “revisió completa” de l’arbrat. A més, demanaven que es portessin a terme podes per evitar caigudes de branques i aclarir si les revisions al districte són anuals o es fan cada dos anys.

Més informació

Nou comentari