Acusen TMB de no tenir en compte els discapacitats en les rutes alternatives per les obres de l’L1

El grup cooperatiu TEB ha acusat aquest dilluns TMB de no tenir en compte els discapacitats en les rutes alternatives per les obres de la línia 1 del metro, que tallen el servei entre les estacions de Clot i Fondo.

L’entitat demana a l’Ajuntament de Barcelona que forci Transports Metropolitans a posar autobusos llançadora que facin el mateix recorregut que la línia de metro, ja que les alternatives plantejades impliquen, diu TEB, caminar prop d’un quilòmetre.

També ha denunciat la dificultat de comprensió de les indicacions que s’han repartit per a les persones amb discapacitat. En un comunicat, el grup avisa que aquesta situació afecta les feines i les rutines diàries de més de 400 persones amb discapacitat, i farà que algunes no puguin assistir als serveis.

Nou comentari

Més notícies

Queixes i confusió el primer dia d’obres a l’L1 per la falta d’alternatives

Els usuaris han lamentat la poca d’informació que s’ha donat i han criticat TMB per no oferir un servei de bus que faci el trajecte Clot-Fondo

Revolta veïnal per les obres del metro que tallaran la línia L1

La manca d'un bus llançadora que uneixi tot el tram afectat i l'augment del temps del transport són les principals crítiques

Comença el tall a la L1 del metro entre el Clot i Fondo que durarà dos mesos

TMB defineix les obres com "la renovació més important de via" i la més destacada dels "últims temps"

El tall estival a l’L1 del metro farà perdre entre 60.000 i 90.000 viatges al dia

El conseller delegat de TMB, Enric Cañas, xifra en milers les "entrades" diàries al tram Clot - Fondo