Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El tall estival a l’L1 del metro farà perdre entre 60.000 i 90.000 viatges al dia
  • CA

El tall de dos mesos que deixarà sense servei l’L1 entre Clot i Fondo aquest estiu afectarà milers d’usuaris cada dia. Al juliol es validen uns 90.000 viatges diaris, i a l’agost se’n fan entre 60.000 i 70.000 cada dia, segons ha detallat el conseller delegat de TMB, Enric Cañas. Ho ha precisat el dia que s’ha confirmat la informació avançada fa mesos pel TOT Barcelona, que anunciava un tall a gairebé la meitat de l’L1 entre el 29 de juny i el 30 d’agost.

[r:1]

TMB ha començat avui la campanya informativa, que inclourà cartells a les estacions i als trens, missatges per megafonia i informació per correu electrònic i a l’app de l’empresa. Cañas ha definit les obres com “la renovació més important de via” i la més destacada dels “últims temps”. Les obres costaran 20 milions d’euros a TMB i incidiran en el canvi d’agulles o bretel i el balast –les pedres a les vies–, que serà substituït per formigó. Afectaran 9 kilòmetres de via.

La dada de validacions, tot i ser molt destacada, no representa la quantitat total d’usuaris, ja que cada passatger pot fer més d’una validació diària. Pel que fa a com notaran els usuaris les millores, Cañas ha afirmat que estan destinades a “mantenir la qualitat” i no a disminuir les freqüències de pas. Malgrat tot, ha assegurat que permetrà ser més eficients des del punt de vist “operatiu”, ja que en episodis d’afectacions o incidències el servei serà més eficaç.

Alternatives de mobilitat durant el tall de la L1 de metro d'aquest estiu / TMB

Alternatives de mobilitat durant el tall de la L1 de metro d’aquest estiu / TMB

 

Més notícies
La L1 tancarà entre Clot i Fondo durant dos mesos per obres
Notícia: La L1 tancarà entre Clot i Fondo durant dos mesos per obres
Comparteix
El tram estarà sense servei entre el 29 de juny i el 30 d'agost
Dos llargs talls de la L1 i L2 de metro complicaran la mobilitat estival
Notícia: Dos llargs talls de la L1 i L2 de metro complicaran la mobilitat estival
Comparteix
Tots dos estaran sense servei durant l'agost | TMB oferirà servei alternatiu de bus i instarà els usuaris a utilitzar Rodalies

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa