Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
95 persones queden atrapades en un tren avariat a l’estació de Sants

Protecció Civil ha informat a través de Twitter que un tren de l’AVE s’ha avariat dins un túnel i 95 passatgers han quedat atrapats en el seu interior. Els fets s’han produït a l’entrada de l’estació de Sants i el tren venia de Figueres. La circulació d’alta velocitat s’ha tallat en ambdós sentits. Tal com ha informat Renfe, s’ha enviat un altre tren per enganxar el tren avariat i portar-lo fins a l’estació de Sants.

60 passatgers atrapats

A principis de març es va produir una situació similar en un tren de Rodalies de la línia Mataró – l’Hospitalet del Llobregat, que va quedar atrapat en un túnel a l’entrada de Barcelona. 60 passatgers van quedar atrapats. Segons van indicar fonts internes de Renfe, un comboi havia patit una avaria quan circulava per les vies de la Sagrera. La companyia va apuntar que la sortida d’una peça formada per dos eixos d’un vagó havia estat la principal causant d’aquest incident.

En aquest sentit, l’ACN va assenyalar que el tren havia sortit de la via en una zona on hi havia uns grans blocs de formigó al mig de la infraestructura. Segons aquesta mateixa informació, fonts d’Adif va reconèixer que hi havia aquests grans blocs, encara que en aquell moment ni van confirmar ni descartar que fossin els responsables del descarrilament.

Aquell mateix dia es va produir una incidència als Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FCG). Tal com van informar FGC a través de Twitter, durant una estona es van produïr retards als trens que connecten Barcelona amb el Vallès Occidental a causa d’una persona que es trobava a la via. Tal com van explicar fonts dels FGC al TOT Barcelona, la incidència va començar quan els treballadors dels FGC van veure una persona a la via, a l’altura de l’estació de les Tres Torres. “Fins que no hem pogut localitzar la persona, els trens han circulat amb menys velocitat”, van dir i van afegir: “Quan veus a la via un element que no toca, has de circular amb més cura”. Passades les 16.20 hores, els trens ja circulaven amb normalitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa