Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Caos matinal als Ferrocarrils per tres avaries a la línia Barcelona-Vallès

Els usuaris de la línia Barcelona-Vallès dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) han viscut aquest dijous un matí ple d’afectacions a causa d’una triple avaria que ha obligat a tallar el servei durant uns minuts i que ha deixat importants retards i aglomeracions en diverses estacions del recorregut.

Segons informa Betevé, la primera de les avaries s’ha produït a primera hora del matí en un tren que es trobava a l’estació de Sarrià. La segona ha tingut lloc en un comboi estacionat a l’aturada de Sant Cugat del Vallès i la tercera també s’ha produït minuts més tard a l’estació de Sarrià.

Un cop retirats els trens afectats per aquests problemes tècnics, el servei s’ha pogut restablir, però completament fora de l’horari habitual, fet que ha provocat considerables retards i que algunes aglomeracions en diverses estacions tant de la capital catalana com del Vallès. De fet, alguns usuaris afectats per aquestes incidències han publicat fotografies i vídeos a través de les xarxes socials per tal de denunciar la situació.

Afectacions al trànsit per obres a la línia L8

Les obres de perllongament de la línia L8 dels Ferrocarrils provocaran des d’aquesta setmana i durant tot el mes d’octubre i novembre diferents afectacions al trànsit. En concret, aquesta actuació per ampliar el recorregut de la línia Llobregat-Anoia obligarà a modificar o restringir la mobilitat en diversos punts de la Gran Via de les Corts Catalanes.

La intervenció de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) preveu la construcció d’un col·lector, motiu pel qual s’haurà de tallar el trànsit en un dels laterals de la Gran Via de les Corts Catalanes, entre els carrers de Llança i de Vilamarí, on està previst que es construeixi el pou. Per aquesta mateixa raó, també es tallarà la circulació del carrer de Llançà, a l’altura de la Gran Via de les Corts Catalanes, tant a la cruïlla del costat mar com al costat muntanya de la via, només deixant habilitat un carril de circulació de doble sentit d’accés exclusiu per a veïns i vehicles d’emergència. Els contenidors es traslladaran per crear una zona d’apartador i també es retirarà un tram d’aparcament de motos a l’encreuament amb la Gran Via de les Corts Catalanes.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Anònim a octubre 06, 2022 | 12:17
  Anònim octubre 06, 2022 | 12:17
  Que bueno, me parto de risa.
 2. Icona del comentari de: Sofert usuari. a octubre 06, 2022 | 12:56
  Sofert usuari. octubre 06, 2022 | 12:56
  És a dir: la normalitat més absoluta.
 3. Icona del comentari de: Pere a octubre 06, 2022 | 13:47
  Pere octubre 06, 2022 | 13:47
  Politics, be, si espot dir així, intenteu entre les vostres batalletes, que aixo funcioni millor.
 4. Icona del comentari de: Gabriella a octubre 07, 2022 | 14:05
  Gabriella octubre 07, 2022 | 14:05
  Sóc usuària habitual des de fa 33 anys, el servei habitual és correcte. Ara bé, tres incidències no seran conseqüència de manca de manteniment? Aquest dijous 6 jo hi era, i vaig assistir a una noia amb atac d'ansietat, ok, també pot passar. El problema va ser que vàrem estar al mig d'un tunnel entre Gràcia i Muntaner gairebé uns 20 minuts, tot tancat, i a petar de gent... Potser no calia posar en marxa el tren si no estava la situació resolta... Entre les 8:30 i les 9:50 força caòtic. El que també es pot evidenciar per les fotos és que més d'1/3 dels passatgers van sense mascareta... Jo la porto posada i protegeixo als demés, qui no la porta, encara no ha après que no és per ella o ell, sino pels altres? Bé, em dec fer gran... O algo

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa