VOX triarà el seu alcaldable per Barcelona al març

El partit d’extrema dreta diu que “segurament” presentarà candidatura a les quatre capitals catalanes i "al màxim de municipis possible"

VOX triarà el proper mes de març els caps de llista per les properes eleccions municipals. Els comicis se celebraran el 26 de maig i el portaveu del Comitè Executiu Nacional del partit d’extrema dreta, Ignacio Garriga, diu que “segurament” presentaran candidatura a les quatre capitals catalanes. Així doncs, els caps de llista de Barcelona, Girona, Tarragona i Lleida sortiran a la llum després “d’un procés que s’obrirà al març”.

A més, el portaveu de VOX a Barcelona, Jorge Buxadé, ha assegurat que la formació estarà presents “al màxim nombre de municipis catalans possible”. “Amb les millors persones i idees”, ha afegit. Finalment, Buxadé ha insistit que “Vox té la ferma intenció de presentar-se allà on pot tenir una representació a les institucions”.

El partit havia convocat als mitjans de comunicació per exposar el seu full de ruta a Catalunya per als propers mesos. Entre altres accions, ha anunciat que prepara una demanda per il·legalitzar Arran i col·lectius antifeixistes.

Més informació

Nou comentari