Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El PSC acusa Valls de voler “esquivar la responsabilitat” pel pacte amb VOX
  • CA

El PSC torna a la càrrega contra Manuel Valls i ha acusat l’ex primer ministre francès d’intentar “esquivar la responsabilitat que li pertoca” pel pacte de Cs, PP i VOX a Andalusia. Els socialistes de Barcelona han qualificat de “vergonyant” l’acord tripartit que ha deixat el PSOE fora del govern andalús per primera vegada en 40 anys.

[r:1]

En un comunicat, el partit retreu que Valls no vulgui assumir que és “candidat d’un partit, Ciutadans, que ha arribat a un acord amb una formació masclista, homòfoba i racista com VOX, tal com ha alertat també el president francès, Emmanuel Macron”. Els socialistes també han denunciat “el blanqueig” que tant Cs com el PP fa de l’ultradreta “permetent que condicioni la vida política i institucional a Andalusia”.

Si Valls realment vol desmarcar-se “del pacte de la vergonya” entre les tres forces de dretes, el PSC considera que hauria de renunciar a “presentar-se a Barcelona com a candidat de Ciutadans”. El partit que lidera Jaume Collboni proposa “fer un cordó sanitari i lluitar per evitar que la ultradreta arribi a l’Ajuntament de Barcelona”.

Més notícies
Manuel Valls dispara contra Ciutadans per intentar salvar el seu relat contra Vox
Notícia: Manuel Valls dispara contra Ciutadans per intentar salvar el seu relat contra Vox
Comparteix
"Jo mai negociaré la investidura ni un pacte de govern amb cap formació separatista, supremacista o populista, ni d'extrema dreta", sosté
La Generalitat demana a Valls els noms dels responsables de l’emissora pirata
Notícia: La Generalitat demana a Valls els noms dels responsables de l’emissora pirata
Comparteix
El candidat a l'alcaldia de Barcelona va ser entrevistat per una emissora expedientada perquè no té llicència
“Va por usted, señor embajador de la Francia”: la revenja de Vox contra Valls
Notícia: “Va por usted, señor embajador de la Francia”: la revenja de Vox contra Valls
Comparteix
Un vídeo de la formació d'Abascal ridiculitza el candidat de Cs a Barcelona, que s'ha passat setmanes dient que no hi hauria pacte amb ells a Andalusia

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa