Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Valls relaciona l’augment de la inseguretat amb la “permissivitat” de Colau
  • CA

L’ex primer ministre francès i candidat a alcalde Manuel Valls ha criticat Ada Colau per ser permissiva amb la delinqüència i ha assegurat que les dades del baròmetre són la “constatació de la política d’inacció”. L’alcaldable ha assegurat que l’alcaldessa ja no pot amagar la “realitat” de Barcelona i l’ha atacat per “creure que la ciutat no ha de tenir presència policial”.

També ha qualificat l’anunci de l’oferta de contractació pública de “cortina de fum” i ha opinat que “arriba massa tard”. Valls s’ha vantat d’haver denunciat la inseguretat de la ciutat en un acte al Raval a principis de desembre, on va ser boicotejat per “radicals populistes i militants del procés”. 

Finalment, ha exigit que l’alcalde “assumeixi personalment el lideratge de la política de seguretat”, una tasca que durant aquest mandat ha estat pel comissionat de Seguretat, Amadeu Recasens.

Més notícies
L’oposició veu els mals resultats del baròmetre com l’auguri d’un canvi polític
Notícia: L’oposició veu els mals resultats del baròmetre com l’auguri d’un canvi polític
Comparteix
PDeCAT, PSC, Cs i PP critiquen amb duresa que la inseguretat hagi escalat en sis mesos fins a la primera posició del rànquing de problemes de Barcelona
La inseguretat ja és la primera preocupació dels barcelonins
Notícia: La inseguretat ja és la primera preocupació dels barcelonins
Comparteix
L'enquesta que fa l'Ajuntament dos cops l'any mostra un empat entre la ciutadania que aprova i suspèn al govern d'Ada Colau

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa