Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Valents constitueix la direcció del partit a Barcelona
  • CA

Valents ja té direcció del partit a Barcelona. La formació que lidera Eva Parera ha escollit la regidora de l’Ajuntament de Barcelona Marilén Barceló com a presidenta, Rodrigo Martínez-García com a secretari general, Joan Castelló com a secretari d’organització, María José Ortiz com a secretària d’acció institucional i Javier de Erausquin com a secretari de comunicació.

El partit promet “acabar amb el populisme a la ciutat i oferir una alternativa política que freni la decadència de la ciutat comtal, responsabilitat dels actuals governs populistes i del suport fidel dels separatistes”, han assegurat aquest dilluns, a través d’un comunicat. El cert és que el partit de Parera va aprovar els últims comptes municipals, sent l’únic partit, a més de les dues formacions que formen l’executiu municipal, Barcelona en Comú (BComú) i el PSC, en fer-ho. ERC s’hi va abstenir i els vots en contra de Junts, PP i Ciutadans.

“Quan haguem retornat les institucions al servei de la gent, serem conscients de la barbaritat que avui estem vivint”, ha assegurat Parera, presidenta de la formació. “Avui vivim una anomalia molt gran: que en una Espanya democràtica haguem de sortir a defendre els nostres drets més bàsics”, ha afegit. “Els ciutadans de Barcelona no mereixem viure més entre carrers de colors [en referència a l’urbanisme tàctic que ha impulsat l’Ajuntament] i sent víctimes d’atracaments, violacions i okupacions”, ha dit al seu torn López Alegre. “Diem prou a aquest govern populista compost per Colau, el PSC i, per descomptat, amb l’estimable suport d’ERC”, ha reblat.

De la mà de Valls a fundar un nou partit

Parera és regidora a l’Ajuntament de Barcelona des del 2019 amb Barcelona pel Canvi, el partit impulsat per l’exprimer ministre de França Manuel Valls i Ciutadans. Pocs mesos després, la formació es va partir en dos i, més tard, Barcelona pel Canvi va fer la reconversió a Valents, amb tres regidors: Eva Parera, Marilén Barceló i Oscar Benítez. A més, Parera va ser diputada al Parlament de Catalunya pel PP fins al febrer.

Més notícies
Josep Bou (PP), Eva Parera (Valents) i Luz Guilarte (Cs).
La divisió amenaça l’unionisme a Barcelona a un any de les municipals
Notícia: La divisió amenaça l’unionisme a Barcelona a un any de les municipals
Comparteix
La fragmentació i l'auge de Vox comprometen les aspiracions de PP, Cs i Valents de seguir abanderant l'antiindependentisme a l'Ajuntament
La regidora de BpC, Eva Parera, en una imatge d'arxiu / Jordi Play
Eva Parera deixa l’escó de diputada del PP al Parlament
Notícia: Eva Parera deixa l’escó de diputada del PP al Parlament
Comparteix
La regidora pacta amb els populars abandonar la cambra mentre pilota la creació de Valents
El darrer ple de l'Ajuntament ha aprovat els pressupotos del 2022
Colau i Collboni sumen la dreta a uns pressupostos sense ERC
Notícia: Colau i Collboni sumen la dreta a uns pressupostos sense ERC
Comparteix
El PSC aconsegueix que Barcelona pel Canvi voti a favor dels comptes i fer irrellevant l'abstenció dels republicans
L'antiga presidenta del grup municipal de Ciutadans a Barcelona, Luz Guilarte, en una atenció als mitjans de comunicació / Ciutadans
Luz Guilarte: “Parera intenta substituir Vox a l’Ajuntament de Barcelona”
Notícia: Luz Guilarte: “Parera intenta substituir Vox a l’Ajuntament de Barcelona”
Comparteix
La líder de Ciutadans a la capital ha assegurat que Valents és un "reagrupament de trepes i trànsfugues"

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa