Sergi Sabrià acusa Colau d’haver fet “un tot per la cadira”

Es mostra convençut que l'alcaldessa té pactes amb Cs

El president d’ERC al Parlament, Sergi Sabrià, ha acusat l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, d’expulsar-se les responsabilitat i buscar excuses a fora “del que és inexplicable”. “No hauria de parlar de les nostres bases i hauria d’interpel·lar les seves, les del PSC i les de Cs”, ha defensat en una entrevista a Ràdio 4 després que Colau, a El Món a Rac 1, hagi dit que li hagués agradat que ERC consultés les seves bases sobre un acord amb Bcomú i el PSC. Sabrià s’ha mostrat convençut que els comuns tenen pactes amb Cs, -cosa que ella nega- i ha augurat que arribaran a un acord a la Diputació de Barcelona, on PSC i ERC han empatat amb 16 membres.

“Va fer un tot per la cadira i això requereix que doni moltíssimes explicacions”, ha dit referint-se a Colau, amb qui assegura que ERC no trenca ponts. Sabrià també ha interpel·lat els votants dels comuns que se senten decebuts amb l’acord a l’Ajuntament de Barcelona. 

Sabrià ha lamentat que els comuns tanquessin la porta a la possibilitat d’un acord de progrés i que preferís Cs i ha avisat que “això té un cost altíssim” per als comuns. “Les seves contradiccions i les seves pors, ara se les haurà de gestionar ella”, ha afegit dirigint-se a Colau. 

Pel que fa a les declaracions del portaveu de JxCat al Parlament, Albert Batet, en què retreia a ERC no haver anat en una mateixa candidatura en les darreres eleccions, Sabrià ha qualificat de “fals i trampós” fer números per dir que amb una sola llista s’hagués governat. “Potser en lloc de 10 n’haguéssim fet 14 però a quina porta trucàvem? En cap cas podíem arribar a un acord. El que més podia sumar és que JxCat no baixés de 10 a 5 però això no li puc solucionar”, ha conclòs.

Més informació

Comentaris

  Ramon 18/06/2019 3:13 pm
  Rebi ERC de part meva una solidaritat pel que ha passat a Barcelona clavadeta a la que van tenir ells amb Xavier Trias el 2015.
  Robert 18/06/2019 5:21 pm
  Com deia Fouché, dolents i tontos.
  xup 18/06/2019 7:05 pm
  mes o menys igal que vosaltres pero os ha surtit el tir per la culata

Nou comentari