Valls guarda silenci mentre avalua la ruptura amb Cs

L’equip de la candidatura de l’ex primer ministre ha anunciat que està analitzant “la situació política” | Els regidors de Cs tampoc faran declaracions

Manuel Valls guarda silenci mentre avalua “la situació política” creada per la ruptura de la coalició anunciada per Cs, segons ha explicat l’equip de campanya de l’ex primer ministre francès. El divorci, fet públic per Inés Arrimadas, ha provocat que Barcelona pel Canvi i Ciutadans separin els seus camins i facin dos grups diferenciats al ple municipal. Els regidors de Cs tampoc faran declaracions.

La candidatura de Valls ha assegurat que el regidor donarà explicacions “en el moment oportú”, quan hagi analitzat amb el seu equip “el nou escenari” que s’obre a Barcelona. Tot i això, l’ex primer ministre francès ha agraït el suport rebut i ha recordat que els vots dels tres regidors de BpC van ser decisius “per frustrar l’accés de l’independentisme” a l’alcaldia de Barcelona.

Més informació

Comentaris

  Jacobí malcarat 17/06/2019 6:49 pm
  L'objectiu de Valls i dels que el van recolzar era guanyar l'alcaldia i governar amb els socialistes. Davant la gran derrota, i el ridícul monumental, han acabat fent una operació que embolica la troca (especialitat d'en Valls) i genera una cortina de fum. Valls ha perdut, i ha demostrat que és un prepotent i un groller.
  Incredul 18/06/2019 9:20 am
  El Ebro guarda silencio al pasar por El Pilar. Si teniu temps i enteneu una mica el frances o feu una traduccio al catala o a la llenga e l'imperi en que no es posa may el Sol, llegiu algun diari digital de Paris i veureu com posan a parir a aquest personatje.
  No m'ho crec 18/06/2019 11:48 am
  És una comèdia per blanquejar la imatge de Valls. C'S està pactant arreu amb Vox i això quedaria lleig davant els votants dels comuns, malgrat que han demostrat que aquests s'ho mengen tot. Així el pacte amb Valls queda millor i C's haurà ficat la mà al govern de Barcelona.

Nou comentari