El PP aprovarà el pressupost de Colau si elimina una de les seves principals mesures

Els populars volen que rebaixi l'IBI, just al contrari del que vol fer el govern Colau-Collboni

El PP es mostra disposat a negociar amb el govern d’Ada Colau el pressupost del 2020 “sempre que es respecti la proposta dels populars d’abaixar impostos”. Després que aquest divendres el govern municipal hagi presentat les línies bàsiques dels comptes, els populars han explicat que les seves prioritats són abaixar els tipus i la pressió fiscal. Segons ha explicat el portaveu del grup, Oscar Ramírez, una de les principals peticions del PP serà “treballar per rebaixar l’IBI i aplicar bonificacions”.

[r:1]

El regidor també ha considerat que els pressupostos del govern han de ser “realistes” perquè després no hagin de retallar-se. Per altra banda, Ramírez ha assenyalat que donen suport a mesures per millorar el medi ambient i la qualitat de l’aire però ha rebutjat que això es faci amb noves taxes o multes -el pressupost proposat pel govern preveu la modificació de l’impost de vehicles-.

Per als populars un medi ambient millor s’aconseguirà amb “més inversió” en el transport públic des de l’AMB i el foment dels vehicles elèctrics a la ciutat.

Altres línies que defensa el PP de cara els nous comptes municipals són incrementar les partides en seguretat per ampliar la plantilla de la Guàrdia Urbana i millorar-ne les instal·lacions i els equips.
Per altra banda, el grup també vol que es posin en marxa polítiques que “donin confiança” als emprenedors i les pimes.

Per últim, Oscar Ramírez exigeix que la Generalitat compleixi amb Barcelona i “pagui els més de 300 milions d’euros que deu i que han suposat retallades en serveis i equipaments educatius”.

Més informació

Nou comentari